MENU

Project Q3: Tuinfeest bij De Westerkim

03 september 2019

Project Q3: Tuinfeest bij De Westerkim

De leden van JCI Het Hooghe Veen hebben zaterdag een gezellige barbecue verzorgd voor de bewoners van woonzorgcentrum de Westerkim en de bijbehorende aanleunwoningen.
De barbecue vond plaats in de binnentuin van de Westerkim. JCI Het Hooghe Veen heeft de organisatie grotendeels op zich genomen en ervoor gezorgd dat alle 115 bewoners op hun wenken werden bediend.

Er werd begonnen met een advocaatje, vervolgens kon men zich te goed doen aan vlees, stokbrood en salades en er werd afgesloten met een bekertje ijs. Het doel was om de bewoners een gezellige middag te bezorgen. Gelet op de vele positieve reacties is men hierin ruimschoots geslaagd.

Mede dankzij de sponsorbijdragen van cateringbedrijf Van Regteren, Keurslagerij Drent en Autoservice Maarten K. Koekoek, de hulp van de medewerkers van de Westerkim en het prachtige zomerweer kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd en ook dankbaar project.

Tweede project
Na Food for Fun in juni is de barbecue het tweede project van 2019 van JCI Het Hooghe Veen. In het najaar volgt nog een derde project.

JCI Het Hooghe Veen is een netwerkvereniging voor ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen tussen de 25 en 40 jaar met het doel zich in te zetten voor de lokale samenleving.

Deel deze pagina

D├ę netwerkvereniging voor de ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen tussen de 25 en 40 jaar.
Alle leden zijn woonachtig of werkzaam in de gemeenten Hoogeveen, De Wolden of Midden-Drenthe.

Laatste nieuws

dappr.gemaakt