MENU

Onze bijdrage aan het GigaG-festival: een eigen clip van Rene Karst!

12 januari 2021

Onze bijdrage aan het GigaG-festival: een eigen clip van Rene Karst!

De Juniorkamer heeft eind 2019, toen de wereld er nog heel anders uitzag, een succesvolle wijnproeverij georganiseerd in samenwerking met Uw Slijter Dikkers. De volledige opbrengst van deze gezellige avond zou dit jaar ten goede komen aan het GigaGfestival.

Ondersteuning bieden

Bewust was dit jaar als goed doel een lokaal initiatief gekozen, met ook de gedachte om met de leden van de Juniorkamer op de avond zelf ondersteuning te bieden. Helaas gooide de uitbraak van het coronavirus roet in het eten. In eerste instantie werd gekeken om de donatie een jaar op te schuiven. Maar niet veel later kwam het idee om te proberen de bezoekers van het festival toch iets leuks te bieden. Na kort overleg met de organisatie, moest het een heuse GigaG-hit worden.

Hoogeveens bekendste zanger René Karst is hiervoor benaderd en die zei gelijk ‘ja’. Want immers, wat is GigaG zonder René. „Het feestnummer en de clip zijn zeker geslaagd en wij hopen als Juniorkamer dan ook dat het GigaG-gevoel helemaal los komt bij alle bezoekers, begeleiders en vrijwilligers. Alhoewel iedereen natuurlijk niet kan wachten tot de volgende, echte editie in de feesttent”, aldus het bestuur van JCI Het Hooghe Veen.

Bron: Hoogeveensche Courant

 

Deel deze pagina

Dé netwerkvereniging voor de ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen tussen de 25 en 40 jaar.
Alle leden zijn woonachtig of werkzaam in de gemeenten Hoogeveen, De Wolden of Midden-Drenthe.

Laatste nieuws

dappr.gemaakt